Beton Ciré is overal inzetbaar en waterdicht

Beton Ciré is overal inzetbaar en waterdicht

Beton Ciré dat in de volksmond ook wel betonlook wordt genoemd is een cementgebonden en waterdicht stucsoort en is op het moment dé woontrend. Het geeft wanden, vloeren, werkblad, badkamer of meubel een industriële betonlook, een robuuste en stoere maar toch warme uitstraling. Door de vele kleuren van Beton Ciré, is het toepasbaar voor elke ruimte of object. Beton Ciré geeft u dat unieke gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes.

Dankzij een PU coating is het ook geschikt als aanrechtblad of in de douche, en immuun voor invloeden van bijvoorbeeld aceton, koffie, thee en alcoholische dranken. De coating maakt het Beton Ciré krasbestendig en water- en vuil werend. Ook kan het gebruikt worden voor de achterwand van uw toilet, de openhaard, uw eettafel of de trap. Kortom, Beton Ciré is toe te passen in werkelijk elke ruimte!


Eigenschappen van beton Ciré op een rij:


Waterdicht – Door speciale coating waterdicht en toepasbaar in natte ruimtes.

Naadloos – Door naadloze toepassing niet alleen heel mooi maar ook hygiënisch. Geen gedoe met vies wordende voegen tussen tegelwerk.

Slijtvast en krasvast – slijtvast en duurzaam door de speciale coating. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk – Schoonmaken met een zuurvrij schoonmaakmiddelKleuren Beton Ciré

Beton Ciré is beschikbaar in 40 standaard kleuren.

Hiernaast ziet u de vele kleuren waarin Beton Ciré te verkrijgen is.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Voor meer informatie, prijzen over Beton Ciré, verwijzen wij u naar de contactpagina of Facebookpagina.Indien u onze brochure wilt ontvangen dan kunt u mailen naar otis@okestukadoorswerken.nl of een berich achterlaten op de contactpagina
Ook kunt u bellen naar 06 - 38 000 730.


Kleuren Beton Ciré
Beton Ciré of tadelakt?

Beton Ciré of tadelakt?

Beton Ciré en Tadelakt lijken op het eerste gezicht op elkaar. Toch zijn er een aantal wezenlijke verschillen.

Wat is Tadelakt?

Tadelakt is van origine een 100% natuurlijke, Noord-Afrikaanse stuctechniek op basis van kalk. De kalk wordt met een steen gepolijst en met zeep afgewerkt tot een waterdicht geheel. Het aanbrengen van Tadelakt is zeer arbeidsintensief en het product vraagt tijdens gebruik relatief veel onderhoud.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is na droging en afwerking qua uiterlijk te vergelijken maar is onderhoudsarm. Regelmatig reiniging met een zuurvrij reinigingsmiddel is het enige dat u hoeft te doen.

In de volksmond worden Beton Ciré en Tadelakt door elkaar gebruikt, maar eigenlijk zijn ze dus helemaal niet hetzelfde.