ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN BETONLOOK

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN BETONLOOK

Bent u op zoek naar een moderne badkamer, een eigentijdse keuken of zijn de wanden in uw woonkamer toe aan een make-over?
Heeft u wel eens gedacht aan BETONLOOK?

Verkrijgbaar in bijna alle kleuren, van klassiek en warm tot strak design.

Voor meer informatie, prijzen en toepassingen van BETONLOOK, verwijzen wij u naar de contactpagina of Facebookpagina.

Ook kunt u bellen naar 06 - 38 000 730.

Wij komen vrijblijvend bij u langs.

TOEPASSINGEN VAN BETONLOOK

BETONLOOK is vrijwel overal toepasbaar.

Badkamer, keuken, trap, wanden en vloeren.

BETONLOOK is een doorontwikkelde Beton Ciré. Het is zeer slijtvast, 100% waterdicht, krimpvast, naadloos toepasbaar, hygiënisch en decoratief en dus perfect te gebruiken in alle ruimtes.


TOEPASSINGEN VAN BETONLOOK
INNOVATIE

INNOVATIE

Als specialist in het toepassen van Beton Ciré, hebben wij in de loop der jaren het product verbeterd. BETONLOOK is nog sterker en nog slijt vaster en gegarandeerd 100% waterdicht. Al vele klanten door heel Nederland hebben ervaren hoe mooi onze toepassing is.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?


Voor meer informatie, prijzen en voorwaarden betreft Betonlook, verwijzen wij u naar de contactpagina of Facebookpagina.

Ook kunt u bellen naar 06 - 38 000 730.

Betonlook badkamer

Betonlook badkamer

Denk je erover na om je badkamer tot een betonlook badkamer om te toveren? Dat is een goede keus!

Als u in uw badkamer de oude badkamertegels wilt verwijderen en u kiest voor een mooiere decoratie op uw wanden dan is betonlook de ideale oplossing. Dit product kan zelfs over het oude tegelwerk worden aangebracht en is verwijdering niet nodig, mits de wandtegels los zitten.

Een betonlook badkamer van hoge kwaliteit kan door OKE stukadoorswerken / Concrete-Living goed gerealiseerd worden doordat gewerkt wordt met de beste materialen en de laatste technieken. In een betonlook badkamer kunnen bijvoorbeeld de vloer, maar ook betonlook wanden en sanitair geplaatst worden.

De gewenste stijl creëren

Stoer en industrieel is de meest voorkomende uitstraling van betonlook. Dit betekent niet dat je betonstuc of andere betonlook elementen niet kan combineren met een andere stijl. Zo gaan hout en beton perfect samen. Voor een moderne, strakke uitstraling combineer je betonlook met zwarte en witte tinten.

De voordelen van betonlook in uw badkamer

* Naadloos

* Krasvast

* Hygiënisch / schimmelwerend

Fb Img 1513618689224