Meer informatie over ons...

Meer informatie over ons...

OKE stukadoorswerken is een samenwerkingsverband tussen Otis Ernst en Richard Uitzinger van stukadoorsbedrijf uitzinger. Wij verrichten samen alle werkzaamheden onder de naam Concrete Living. Met ruim 18 jaar ervaring op het gebied van stucwerk, Beton ciré, schilderwerk en latexspuiten. Voor ons is de klus pas klaar als u tevreden bent. Vakmanschap voor een eerlijke prijs. Wij komen graag bij u langs om een klus te bespreken. Altijd persoonlijk, eerlijk en vrijblijvend.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Voor meer informatie, prijzen en voorwaarden over de diverse producten , verwijzen wij u naar de contactpagina of Facebookpagina

 Ook kunt bellen naar 06 - 38 000 730.Oke Stukadoorswerken Haastrecht Gouda  Mijn Werkwijze 1
Noa-Afbouwgarantie

Noa-Afbouwgarantie

Oke stukadoorswerken is aangesloten bij Noa-Afbouwgarantie. Afspraak is afspraak en u heeft garantie op door mij uitgevoerd werk.


Voor meer informatie over NOA of het bekijken van de inschrijving; klik hier.

CONCRETE LIVING

OKE Stukadoorswerken & Uitzinger Stucadoorsbedrijf werken samen onder de naam CONCRETE LIVING.


De samenwerking is tot stand gekomen omdat het aanbrengen van BETONLOOK zeer specialistisch vakwerk is. Er zijn weinig echte vaklieden te vinden die gaan voor een exclusieve, hoogstaande afwerking zorgt zoals wij dit hebben. Door samen te werken kunnen we elke klus nog beter en sneller voor u uitvoeren. De door ons aangebrachte strakke uitstraling geeft u een luxueus gevoel.

Door de samenstelling van ons product kunnen wij als één van de weinige bedrijven in Nederland onze Beton-ciré naadloos aanbrengen. Het gebruik van kitranden behoort hierdoor tot het verleden. CONCRETE LIVING