Over Concrete-Living

Over Concrete-Living

Ik ben Otis Ernst, uw specialist voor betonlook en stucwerk. Met ruim 20 jaar ervaring in het vak kan ik u goed voorlichten over de mogelijkheden in uw situatie. Voor de betonlook werk ik samen met vakman Marc Soer van Belle Paretti.

Ik heb mij gespecialiseerd in de betonlook, omdat ik dit heel mooi en strak vind. Elke keer als ik een vloer of wand maak is deze anders. In het werk ziet u handtekening van de vakman terug. Dat maakt het product zo uniek!

Op Facebook, Instagram en Pinterest laten we recent werk zien. Dit zijn onze eigen foto's of van de fabrikant van het product waar we mee werken. Let daar goed op als u een specialist kiest voor uw betonlook.

Waarom kiest u voor Concrete-Living?

Waarom kiest u voor Concrete-Living?

1. De klus is pas klaar als u tevreden bent.

2. Vakmanschap voor een eerlijke prijs. Duidelijke afspraken en planning.

3. Voor de betonlook werken we met gecertificeerde producten en gaan we aan de slag volgens een stappenplan, het 5-S model. U krijgt daar 5 jaar garantie op. Ook volg ik continu cursussen bij mijn leverancier om de gecertificeerde producten te mogen gebruiken.

4. Conrete-Living is aangesloten bij het betonlook gilde. Dat is een groep vakspecialisten op dit gebied. We wisselen kennis en ervaring uit en gaan voor de beste producten. (later toevoegen)

5. U kunt bij mij in de showroom in Oudewater, provincie Utrecht, komen kijken of bij SieMatic keuken in Oosterhout (Noord-Brabant). Maak een afspraak, zodat ik u van informatie kan voorzien.

6. Wij komen graag bij u langs om een klus te bespreken, elke situatie is immers anders.

Het kiezen van een vloer- of wandafwerking voor uw woonkamer, keuken, trap of badkamer kan lastig zijn. Op deze website vindt u informatie over de mogelijkheden, aandachtspunten en het onderhoud van diverse afwerkingen. Zorg dat u goed geïnformeerd kiest voor een product, zodat u er jarenlang met plezier van kunt genieten in uw woning of bedrijfsruimte.

Waarom kiest u voor Concrete-Living?

Ik wil graag meer informatie

Wilt u meer informatie over het product, de prijzen of een afspraak maken?

Neem contact met mij op via het formulier.

Velden met een * zijn verplicht